Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Impresszum

A portál üzemeltetője:

Székhely: 9400 Sopron, Deák tér 66-68.
Felelős vezető: Szalay Ákos
Cégbejegyzés: Cg.19-09-515310;
Bejegyezte: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 23041503-2-19
Központi email: info@infovaros.hu

 

Cégregiszter:

​cegregiszter@infobaja.hu
 

******************** INFORMÁCIÓK ************************

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas program információt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon, és oldalon helyez el a Portálon. A programok elmaradásáért, műsorváltozásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.

A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. A hirdetések közlését a Gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény alapján megtagadhatjuk, illetve minden külön értesítés nélkül törölhetjük.

Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.

A Portálra a felhasználók által feltöltött apróhirdetésekért szerkesztőségünk semmilyen felelősséget nem vállal. Azokat a hirdetéseket, amelyek közzétételét tiltja a Gazdasági reklámtevékenységet szabályozó törvény minden értesítés nélkül töröljük a Portálról. Ha észrevétele van ezzel kapcsolatban azt jelezze az info@infobaja.hu címen.

Tilos Portálunk bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

 

Hozzászólás, komment

"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/

A www.infobaja.hu semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért. A hozzászólások használatának feltétele a, regisztráció és a moderálás (törlés) tudomásul vétele.


A www.infobaja.hu fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak.


Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik topikban, kérjük jelezze a(z) az info@infobaja.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás vagy topik az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a Portál tisztaságát.


A www.infobaja.hu fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a normális működést. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot.


A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk, az ott megfogalmazottakkal nem minden esetben értünk egyet. Oldalunk nem tagja a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének, ám kódexük irányelveit elfogadja és a fórumoldalakon ezek betartására törekszik.

Tartalomszolgáltatási Kódex

Az infoBaja a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A honlappal kapcsolatos észrevételek

A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit a(z) info@infobaja.hu címre küldje.

 

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!