Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 14. 11:14, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Xantus Barbara: Oláh Ibolya megbolondult, kirúgták

Xantus Barbara: Oláh Ibolya megbolondult, kirúgták

Meghökkentő dolgot állított Xantus Barbara, aki férjével, Szurdi Miklóssal volt vendég a SuperMokka adásában. Az Aida című musical producerei arról beszéltek, miért nem szerepel tovább a darabban Oláh Ibolya. A színésznő úgy fogalmazott, a színdarab főszereplője egyszerűen „megbolondult”, ezért nem személyesítheti meg a színpadon, továbbá a Núbiai király lányát, Aidát.
Oláh Ibolya helyett más színésznő játssza majd Aida szerepét a hónap végétől. Xantusék nem tagadták, a Megasztárban felfedezett énekesnő kitűnően alakított a darabban, amit több mint százszor el is játszott, mégis véget vetnek a közös munkának, egy fiatal lányra cserélték. A műsorvezetők kérdésére, hogy miért volt szükség erre, Szurdi Miklós és Xantus Barbara megdöbbentően őszintén válaszolt.
– Ibolya megbolondult, kiégett az Aidában – fogalmazott Barbara, akinek férje kicsit bőbeszédűbb volt, és próbált árnyaltabban fogalmazni.
– Mondjuk azt, hogy Ibolya keresi önmagát, és most máshol küzd önmagával – tette hozzá Miklós, aki azt is elmesélte, nem egyoldalúan döntöttek arról, hogy Ibolya nem játssza tovább a szerepet, az énekesnő sem rajongott már a szerepért.
– Nekem sem volt ellenemre, mert már nagyon sok nehézség volt Ibolyával. Amikor teljes lényével ott volt, hátborzongatóan jó volt. De olyan előadás is volt, amikor nem volt hajlandó mélyen foglalkozni a darabbal és a szerepével – nyilatkozta a rendező.
Lapunk próbálta keresni telefonon Ibolyát a témával kapcsolatban, de nem értük el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.