Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 24. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tragédia miatt lett autómániás

Tragédia miatt lett autómániás

A Terminátor egykori sztárja megszállottja a különleges autócsodáknak, garázsában tucatnyi méregdrága kocsi áll. Ám azt csak kevesen tudják, miért kezdte gyűjteni őket.

Sokak szerint csak a gazdagságát fitogtatja azzal Arnold Schwarzenegger, hogy folyton autókat vásárol. A garázsában épp úgy akad veterán kocsi, mint legújabb gyártású környezetkímélő járgány. "Egyszerűen imádom a jó autókat, amelyek biztonságosak, és nagyon érdekelnek a fejlesztések" árulta el korábban a sztár, aki arról viszont arról soha nem beszélt, hogy miért lett megszállottja a kocsiknak. Ezt most egy régi ismerőse árulta el. "Negyven évvel ezelőtt egy autóbalesetben meghalt Arnold testvére - mondja az ismerős. - Azóta érdeklik a kocsik, mindent megtanult róluk, és a mai napig az összes ilyen témájú cikket elolvassa. Meggyőződése, hogy ha az az autó elég biztonságos lett volna, a bátyja ma is élne. Az autógyűjtés egyfajta terápia nála."

Schwarzenegger manapság is azt tartja a legfontosabbnak, hogy egy autó biztonságos legyen. "A gyerekeimet is csak olyan kocsiba engedem beülni, amelyik minden téren teljesen megbízható" - magyarázza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.