Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 12. 17:10, péntek | Bulvár
Forrás: mti

Terence Hill egy filmmel tiszteleg Bud Spencer emléke előtt

Terence Hill egy filmmel tiszteleg Bud Spencer emléke előtt

Terence Hill filmet forgat, amellyel néhai kollégája és barátja, a 2016-ban elhunyt Bud Spencer előtt akar tisztelegni - közölte csütörtökön az olasz sajtó.

A 78 éves Hill maga rendezi a Me ne vado per un po (Egy időre elmegyek) című produkciót, amelyben a főszerepet is eljátssza.

"A film egy férfiról szól, aki Harley Davidsonjával Olaszországból útra kel Spanyolországba, hogy magára találjon" - idézte a rendezőt az Il Messaggero című olasz napilap, hozzátéve, hogy a produkciót tavasszal mutatják be az olasz mozikban.

"Senki nem tudhatja, hány napja van még hátra. De annyi tervem van még, hogy inkább nem is gondolok erre" - mondta Hill, aki számos filmben játszott együtt Bud Spencerrel.

A színész Don Matteo című tévésorozatából már a 11. évad fut a RAI műsorán. Hill arról is beszélt, hogy szívesen folytatná a szériát.

Hill, akinek eredeti neve Mario Girotti, a hatvanas-hetvenes években vált híressé a Bud Spencerrel együtt forgatott spagettiwesternekkel (Az ördög jobb és bal keze) és vígjátékokkal (Különben dühbe jövünk).

Spencer 86 évesen, 2016 júniusában hunyt el Rómában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára