Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 26. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Telt ház előtt omlott össze Jennifer Lopez

Telt ház előtt omlott össze Jennifer Lopez

Jennifer Lopez méltóságteljesen viselte a férjével történt szakítását, egészen vasárnap estig. Hétvégi koncertjén telt ház előtt omlott össze.

A Montville-i Mohegan Sun Arena fennállásának 15. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a 42 éves énekesnő az If You Had My Love című szám után zokogni kezdett, majd elhagyta a színpadot. J-Lo lelkiállapotára semmi nem utalt - fantasztikusan nézett ki, de a felszín alatt kavarogtak benne az érzelmek.

- Ez volt az első dal, amelyet a szerelemről írtam. És ez volt az utolsó is. Azóta sok minden megváltozott - mondta rajongóinak. A közönséget igazán meghatotta, mikor eleredtek az énekesnő könnyei. Felállva tapsoltak neki, így biztosítva őt együttérzésükről - számol be az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.