Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. December 04. 07:40, kedd | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Presztízs verseny

Rally: Presztízs verseny

Igazi erőfelmérőként tekint a Ritmus ASE párosa, Várkonyi Szabolcs - Várkonyi-Cser Mónika a 22. Mikulás Rallye-ra.

A versenyen a magyar mezőny nagy része részt vesz R5-ös autókkal és természetesen mindenki győzni akar, hiába csak buli versenyként beszélnek róla.

Várkonyi Szabolcs:
A második murvás versenyem lesz az R5-ös Skodával, bár ez még mindig nagyon kevés tapasztalat ilyen autóval. Azért már picit kiismertem. Leginkább a helyes sebességi fokozat kiválasztásával volt problémám az előző versenyen. Remélem, most már megtalálom a megfelelő fokozatokat. Az időjárás bízom benne, hogy nem teszi tönkre az élvezetet, és nem túl saras pályákon fogunk versenyezni. Szinte mindenki indul, aki számít, így nehéz elvárást megfogalmazni, de mindenképpen a top 10-ben szeretnénk végezni. Bár a pályák egyelőre titkosak, valami rejtélyes oknál fogva, remélem, hogy a megszokottak lesznek, bár hallottam, hogy a Várpalota nem lesz, ami a kedvencem volt az összes közül, igazi tökös, murvás gyors. A beállításokkal nem lesz baj, általában nagy jókat kapunk a Korda Racing-től, így csak rajtunk fog múlni az eredmény.

Várkonyi-Cser Mónika:
Megint eltel egy év, mióta versenyautóban ültem, egyelőre csak ez jut nekem a gyerekek mellett. Tavaly is nagyon izgultam, aztán végül pillanatok alatt visszarázódtam, remélem ez most is így lesz. Én a Hyundai-t is nagyon élveztem, gondolom a Skodát is fogom, számomra mindegy, milyen autóban ülünk, csak mehessek. A murvát különösen élvezem ezekkel az autókkal, úgyhogy csak az időjáráson fog múlni, mennyire lesz élvezetes a verseny, de remélem az élvezet eredménnyel is párosul, bár a magyar mezőny nagyon népes és erős.

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft., Horsens Partners kft.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.