Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 15. 07:31, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Pordán Petra: Az első pillanatban megvolt köztünk a kémia Csabával

Pordán Petra: Az első pillanatban megvolt köztünk a kémia Csabával

A Zeneposta műsorvezetői meséltek a közös munkáról

A Sláger TV-n minden nap jelentkező, Zeneposta című műsorban Pordán Petra és Abaházi Csaba teljesíti a nézők kívánságait. Legyen szó születésnapról, névnapról, vagy bármilyen más fontos alkalomról, a betelefonálók mindig számíthatnak a két műsorvezetőre, akik várják a kívánságokat, üzeneteket. Petra és Csaba között szemmel láthatóan megvan az a bizonyos kémia, ám most utánajártunk, hogy ez minek köszönhető!

A két műsorvezető 2017 szeptembere óta dolgozik együtt a képernyőn. Petrának pályafutása alatt több férfi műsorvezető partnere is volt már, de Csabával valahogy különösen gyorsan egymásra hangolódtak.

„Az első pillanatban megvolt köztünk a kémia Csabával. Már a közös munka legelején kialakult köztünk az összhang, ami mára olyan erős, hogy befejezzük egymás mondatait. Mindig fiúkkal rádióztam, de volt olyan, hogy még egy év után sem volt meg az a „fűszer”, amitől igazán jól működött a közös munka. Szerintem kell némi kis pimaszság, a férfi és női szerepekkel való játék, csipkelődések, zrikálások - ezektől működünk igazán jól” – mondta Pordán Petra.

Petra kedvencei a vicces betelefonálók, akiken mindig jól szórakoznak Csabával.
„Nemrég volt egy betelefonálónk, aki a Halott Pénztől az Ahol a május földet ér című számot kérte a volt, vagy jelenlegi barátnőjének... mert azt mondta, hogy mire hazamegy, lehet, hogy már az exe lesz. De előfordult olyan is, hogy valaki a börtönben ülő rokonának küldött egy dalt” – tette hozzá Petra.

Abaházi Csaba is hasonlóan pozitívan vélekedik Petráról. Szerinte azonban náluk a siker kulcsa abban is rejlik, hogy rendkívüli módon különböznek egymástól, ami jót tesz a munkakapcsolatnak.

„Annyira különbözünk, amennyire csak két ember különbözhet. Azért tudunk egymással komolyabb témákról is beszélni, mert szinte mindenben más a véleményünk. A zenei ízlésünkről nem is szólva, abban sincs semmi közös. Pont ezek miatt, néha nem is értem, hogy lehet, de valami különös módon mégis nagyon jól működünk együtt. Ez a kettőnk közötti különbség adhat valami pluszt a nézőnek is, ami érdekes lehet” – tudtuk meg a közös munka kulisszatitkait Abaházi Csabától.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.