Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Január 04. 10:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Összeházasodott barátnőjével az Oscar-jelölt színésznő

Összeházasodott barátnőjével az Oscar-jelölt színésznő

Ellen Page, a Juno Oscar-jelölt színésznője összeházasodott táncos-koreográfus barátnőjével, Emma Portnerrel - közölte szerdán a people.com celebportál.

"Nem tudom elinni, hogy ezt a rendkívüli nőt a feleségemnek nevezhetem" - írta szerdán az Instagarmjára egy közös fotó kíséretében az Eredet, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai és az Egyenesen át 30 éves sztárja.

A kanadai származású Portner ugyancsak a fényképmegosztó közösségi platformon jegyezte fel: "Ellen Page, szeretlek". A portálra egy olyan képet is feltettek, amelyen egymáshoz érő karikagyűrűs kezük látható.

Page nyáron kezdett közös fotókat posztolni barátnőjével. A 3 éves kora óta táncoló Portner, akinek saját tánciskolája van, Justin Bieber Life is Worth Living című videoklipjét koreografálta, továbbá a londoni West Enden is koreografált már egy musicalt, számos közös táncos videón is szerepel Page-dzsel.

A színésznő 2014-ben egy emberi jogi kampányban állt a nyilvánosság elé melegként. A hallgatóság állva tapsolta meg beszédét, amelyben hangsúlyozta: abban a reményben comingoutolt, hogy ezzel segíthet másokon, akik szexuális identitásukkal küzdenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.