Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár
Forrás: mti/fotó: instagram/Anne Heche

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

A színésznő halálát egy barátnője, Nancy Davis jelentette be a Twitteren.

Agysérülése mellett az 53 éves hollywoodi sztár súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartották gépekkel életben, hogy - kívánságának megfelelően halála esetén - ép szerveivel másokon segítsenek.

Anne Heche múlt pénteken Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, azóta kómában volt. Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva.

A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Címkék: anne heche, baleset, meghalt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára