Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 17. 08:54, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Lánya drogproblémáiról is kitálal Whitney anyja

Lánya drogproblémáiról is kitálal Whitney anyja

A rossznyelvek szerint saját édesanyja is hasznot húzna Whitney Houston halálából. Az asszony könyvet ír lánya viselt dolgairól, egyebek mellett a drogproblémáiról.

A hírek szerint a közelmúltban elhunyt díva legbensőbb titkairól ír könyvet a sztár édesanyja. Ismerőseik azt állítják, az idős nő csak hasznot szeretne húzni lánya tragédiájából.

Whitney édesanyja azonban cáfolja a rágalmakat, kijelentette, hogy a bevételt annak a templomnak adományozza, ahol a híresség gyermekként énekelt és ahol a gyászszertartást is tartották. Cissy Houston egyébként elhatározta, hogy nem csak gyermeke karrierjének kulisszatitkairól, de lánya tönkrement házasságáról, és drogproblémáiról is őszintén vallani fog.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.