Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Április 08. 10:23, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Késsel rabolt telefont két tizenéves Borsodban

Késsel rabolt telefont két tizenéves Borsodban

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a két fiatalt, akik egy késsel fenyegettek meg egy ózdi fiatalembert, majd elvették mobiltelefonját a minap.

Egy fiatal férfival elegyedett szóba Ózd egyik buszmegállójában két, budapesti lakhellyel rendelkező fiatal április 6-án 20 óra körül. Rövid beszélgetés után egy kést vettek elő és mobiltelefonjának átadására kényszerítették áldozatukat, majd felajánlották, hogy néhány ezer forintért cserébe azt visszaadják.

A sértettnél nem volt pénz, de azt mondta, hogy otthonában van, így őt a lakásáig kísérték. Hazaérve a sértett elmondta a történteket a szüleinek, akik értesítették a rendőröket, továbbá a házuk közelében várakozó elkövetők irányába indultak, akik ekkor elmenekültek.

A rendőrök két órán belül megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalok kilétét, majd elfogták és az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították őket.

A nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a 18 éves Sz. Nikolaszt és 15 éves társát, továbbá az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására is.

Címkék: ózd, borsod, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.