Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Június 11. 13:05, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Járóbottal okozott autóbalesetet, gyerek is megsérült

Járóbottal okozott autóbalesetet, gyerek is megsérült

Egy sülysápi férfi korábban elvesztett jobb lábát próbálta helyettesíteni a járást segítő eszközzel vezetésnél, baleset okozott. A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak.

Monori helyszínelők érkeztek június 8-án reggel egy Ecseren történt személyi sérüléssel járó balesethez, nem mindennapi látvánnyal találták szemben magukat. A kocsiban lévő gázpedál egy kék járóbottal volt kitámasztva és rögzítve, mint kiderült a 71 éves sofőr korábban elvesztette a jobb lábát, ezért így oldotta meg a vezetéshez elengedhetetlenül szükséges pedál használatát, annak szakszerű átalakításról nem gondoskodott – közölte a rendőrség.

Az idős férfi kocsijával szabálytalan előzése miatt ütközött neki egy vele azonos irányba haladó, balra kanyarodni szándékozó autónak. A férfi egyik utasa egy 6 éves gyermek a baleset következtében könnyű fejsérülést szenvedett, a mentősök megfigyelésre kórházba vitték.

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 71 éves sülysápi férfival szemben a járművezetés feltételeinek hiánya, valamint a szabálytalan előzés során okozott személyi sérüléssel járó közlekedési baleset okozása miatt szabálysértési eljárást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.