Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Október 27. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb gyerek a Jolie-Pitt családban

Újabb gyerek a Jolie-Pitt családban

Hét gyerekkel érkezett Angelina Jolie a budapesti játszóházba, és amióta az erről készült fotók bejárták a világot, azt találgatják a külföldi lapok, ki lehet az idegen kislány a színésznővel?

Először alig tűnt fel bárkinek az a szőke kislány, aki a hat Jolie-Pitt gyerekkel együtt ment el minap a második kerületi játszóházba. Valójában az egyik ott dolgozó hívta föl a figyelmét mindenkinek arra, hogy a színésznő nem hat, hanem hét gyereket regisztráltatott belépéskor. "Mindegyikük számot és nem nevet kapott, mert nem akartak feltűnést." - nyilatkozta az alkalmazott, ami egyúttal arra is magyarázat, hogy miért nem derült ki, mi a neve a hetedik gyereknek. Persze, hogy ez felkeltette sokak érdeklődését, és azóta megindultak a találgatások: vajon ki lehet ez a kislány?

Kézenfekvő magyarázat lehetne, hogy egy ismerős kislány, de sem a színésznőnek, sem Brad Pittnek nincsenek magyar barátai. A Pitt film forgatására egyelőre nem érkezett olyan sztár, akivel baráti viszonya lenne a párnak, és olyanról sem tudnak a környezetükben, akinek ilyen idős kislánya van.

Mivel Pitt nemrégiben azt nyilatkozna, hogy szeretné, ha mihamarabb tovább bővülne a család, egyesek azt gondolják, talán máris újabb gyereket adoptált a pár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.