Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. November 19. 09:33, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Hétfőtől forgalomkorlátozás okozhat torlódást az M3-ason mindkét irányban

Hétfőtől forgalomkorlátozás okozhat torlódást az M3-ason mindkét irányban

Hétfőtől sebességkorlátozás mellett csak egy sáv lesz járható az M3-as autópályán a Nyíregyháza felé vezető oldalon Hatvan térségében, a Budapest felé vezető oldalon pedig Gödöllőnél.

Így mindkét irányban torlódásra kell számítani - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Hétfő reggel hét órától csütörtök 15 óráig Hatvan térségében az 59-es kilométerszelvény után mintegy 700 méteren vízátfolyást megszüntető, úgynevezett horonyvágási munkákat végeznek a szakemberek. Ugyanígy hétfőn kezdik Gödöllő térségében a 27-es és a 30-as kilométer szelvény között a zajvédő fal építési munkáit, a korlátozás itt péntek 15 óráig tart.

Az érintett szakaszokon a munkavégzés idejére az M3-as autópálya forgalma egy sávra szűkül és óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozást vezetnek be.

Az autópálya nagy forgalma miatt a reggeli és esti csúcsidőszakokban torlódásra kell számítani, az autósok a forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400) vagy a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.