Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. Április 09. 13:37, csütörtök | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Egyszerűsödött a tankönyvellátás menete

Egyszerűsödött a tankönyvellátás menete

Megkezdődött a 2015/2016-os tanévre a tankönyvrendelés: változás, hogy több idő áll rendelkezésre, erre és a kiadványok további húsz százalékkal lesznek olcsóbbak.

Jelentette be ezt Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelési államtitkára szerdán Budapesten.

Az idei tanévtől kezdődően ismét iskolai szinten történik a csomagolásTőczik Zsolt, a tankönyvellátás logisztikájáért felelős Könyvtárellátó (KELLO) ügyvezető igazgatója elmondta: hatékonyabbá és egyszerűbbé szerették volna tenni a rendszert. Az ellátás menete mellett hozzányúltak a logisztikához – jelezte, hozzátéve: az a cél, hogy megfelelő mennyiségben, minőségben és határidőre leszállítsák a tankönyveket. Egyszemélyes ügyfél-kezelő rendszert alakítottak ki, minden iskolát egy meghatározott emberhez rendelnek, aki a rendelés elejétől a tankönyvellátás végéig segíti az intézményeket – közölte.
Folytatás…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt