Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 13. 10:53, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Demcsák élőben kapott röhögő görcsöt a szarvasok nemi életétől

Demcsák élőben kapott röhögő görcsöt a szarvasok nemi életétől

Nem bírt megszólalni.

Ilyen azért ritkán fordul elő. A mostanában válása miatt gyakran emlegetett Demcsák Zsuzsával egy televízióban elő nem fordulható eset történt ma reggel. Röhögő görcsöt kapott. Szó szerint.
Egy erdőt járó ember mesélt pont a szarvasok szerelmi életéről, amikor Demcsák elkezdett nevetni majd fuldokolva röhögni. Elfordult a kamerától és ráborult a fotel karfájára, mentve a menthetőt. De azt visszajavítani már nem lehetett. A beszélgetés végéig már meg sem tudott szólalni.
Valószínű az ingerelte hahotára, hogy a Mokka vendége pont úgy beszélt a szarvasok szerelmi életéről, mintha emberekről tenné. A vendég néha odapillantott, de nem lépett ki a szerepéből és mosoly nélkül végigmondta, amit akart.
A végén újra robbant a kacaj, amikor a megkérdezett elmondta, hogy van és szívesen hoz videó anyagot is arról, amiről beszélt...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.