Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Február 02. 11:13, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Csonkát arcműtötték,átszabott szombat esti lázasok

Csonkát arcműtötték,átszabott szombat esti lázasok

Tóth Gabi új mellett, Győrfi Pál új hajat kapott.

A hamarosan képernyőre kerülő Szombat esti láz produkciójának sztárjai többen is szépészeti beavatkozásokon estek át. Csonka András, Bálint Antónia, Győrfi Pál, és Tóth Gabi is kés alá feküdtek, így megújult külsővel állnak a táncparkettre.

Csonka András 2011 karácsonyán esett át először plasztikai műtéten.
- Az arcomat naponta sminkelik, ami egy civil férfi esetében nem fordul elő – indokolta a beavatkozás szükségességét a színész, aki azt állítja, csak egy bőrfiatalító kezelésen esett át. Apró tűk segítségével a bőr mély rétegeibe juttatták az orvos által felírt hatóanyagot – írja a Best magazin.
Bálint Antónia nem titkolja, feltöltette a száját, mert vágyott arra, hogy hidratáltabbak legyenek az ajkai. Az eljárás során egy szerkezet hialuronsavat masszírozott a szájába, majd LED lámpával világították, hogy mihamarabb felszívódjon.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője szóvá tette, hogy több felvételen is csillogott a tar feje. Éppen ezért 2011-ben hajbeültetést hajtottak végre rajta. – A munka miatt vágtam bele, nem ez volt életem legegyszerűbb napja, megszenvedtem rendesen – fakadt ki Pál.
Tóth Gabi pár hónapja kapott új kebleket. – Sportos alkat vagyok, széles a hátam, és ha nagyobb a mellem, jobban kirajzolódik a nőies vonalam – mondta az énekesnő a kínzó műtét után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.