Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 19. 11:33, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Botrány a megasztáros ruhája körül

Botrány a megasztáros ruhája körül

A Viva Comet óta nincs nap, hogy ne jelenne meg újságcikk Tolvai Renáta mellvillantós ruhájával kapcsolatban. Sokan találgatták, vajon mit szóltak lányukhoz a szülők, nos az édesapa kifejtette véleményét.

Az énekesnőt papája a Facebookon védte meg. "A Tolvai Renivel kapcsolatos ítéletalkotásnak mégis van egy ijesztő aspektusa. A kommentekből ítélve úgy tűnik, az embereknek fogalmuk sincs róla, hogyan kell egy huszonegy esztendős lány mellének állnia. Tele van a világ tökéletesre műtött, tizedmilliméterre egyforma szilikoncicikkel és mértani középpontban égnek meredő bimbókkal, de néha még ez sem elég. Rengeteg celebnél, illetve hírnévre törekvő hölgynél olvashatjuk: már a hétszázötven köbcentis implantátum is kevés - írja az édesapa.

A borsonline.hu szavazást indított Reni melleit illetően, amelynek a végeredménye: "a legtöbben, 698-an azt gondolják, nem Renivel és nem is a ruhával volt a baj, a kettő együtt nem mutatott jól. Ugyanakkor 463 olvasó úgy látta, hogy Reni csodálatos volt abban a ruhában, és jó, hogy teltebb lány létére is fel mer ilyet venni. Alig valamivel kevesebb, 438 szavazat szerint azonban jobb lett volna, ha garbót húz, mert ezzel a botránnyal aláásta a karrierjét. Száznegyvenöt szavazó örült a látványnak, mert Reni cicije még mindig jobban tetszik nekik, mint a hangja" - írja a borsonline

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.