Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Augusztus 11. 12:41, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Baleset okozóját és szemtanúit keresi a fonyódi rendőrség

Baleset okozóját és szemtanúit keresi a fonyódi rendőrség

A fonyódi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt a 14030/10618/2016. ideiglenes ügyszámon indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 10-én 14 óra 17 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű, feltehetőleg Skoda Octavia típusú személygépjárművel közlekedett Somogyvár külterületén Lengyeltóti irányába, amikor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a 6701-es számú útvonal 31+700-as kilométerszelvényéhez érve annak ellenére megkezdte az előtte haladó előzését, hogy a mögötte haladó Fiat típusú személygépkocsi vezetője már előzésben volt, aki az ütközés elkerülése végett a vízelvezető árokba hajtott, majd egy beton hídfőnek ütközött. Az ütközés után az ismeretlen járművezető segítségnyújtás, továbbá a hatóság értesítése nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset következtében a Fiat vezetője – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy az ismeretlen személyről, illetve a járműről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon (Fonyód, Vitorlás utca 2.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.