Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 31. 13:41, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/mti - fotó: police.hu

Bálazsinórral fojtogatta volt barátnőjét, aki a bántalmazás után a kórházban meghalt

Bálazsinórral fojtogatta volt barátnőjét, aki a bántalmazás után a kórházban meghalt

Előre kitervelten elkövetett emberölés gyanúja miatt kedden jogerősen elrendelték annak a férfinak a letartóztatását, aki július 27-én este súlyosan bántalmazta volt élettársát Kapuváron.

Havasiné Kulcsár Petra, a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-nek elmondta, a Győri Járásbíróság megalapozottnak találta a veszélyt, hogy a 32 éves gyanúsított elrejtőzik, mert a férfi a tett helyszínéről is elszökött és bizonyítékokat igyekezett eltüntetni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közölte: a férfi péntek este azért kereste fel korábbi barátnőjét, mert nem tudta feldolgozni szakításukat. Kést, fémdrótot és bálakötöző zsineget vitt magával. A házban veszekedtek, majd a férfi a bálazsinórral hátulról fojtogatta a nőt, aki elájult. A sértetthez a közben megérkező édesapja hívott segítséget, a gyanúsított eltávozott a helyszínről. A nőt kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni