Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2024. Február 23. 13:00, péntek | Bulvár

Annyira izgult a 17 éves fiú az első randi előtt, hogy rosszul lett

Annyira izgult a 17 éves fiú az első randi előtt, hogy rosszul lett

Az egyik fővárosi plázába kérték a mentők segítségét egy 17 év körüli fiúhoz, mert az hirtelen összeesett. A mentősök perceken belül a helyszínre értek és megvizsgálták a beteget. Kiderült, hogy a fiú 3 napja izgult a találka miatt, ezért alig evett. A várva várt találkozáskor, szerelmét megpillantva azonban elájult és a fejét is megütötte.

Bár a gondosan kiválasztott rózsák is eltörtek az esés során és ruhája sem volt épp randi képes, a légyott végül mégsem maradt el. A mentősök egyeztettek a mentésirányítással és engedélyt kaptak a kísérő szállítására, így a hős Don Juant, szerelme társaságában, stabil állapotban szállították kórházba a mentők, akik mielőbbi felépülést kívánnak a sérültnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.