Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 12. 10:13, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A dögös magyar modellke tagadja a Bieber affért

A dögös magyar modellke tagadja a Bieber affért

A magyar modell tagadja, hogy bármi is lenne közte és a világsztár Justin Bieber között. Azt pedig, hogy miatta szakított volna Selena Gomezzel, egyszerűen nevetségesnek találja. Palvin szerint nincs köztük semmi, csak elmentek megnézni együtt Az oroszlánkirályt.
- Utoljára mondom, nyugodjatok meg, nincs semmi köztem és Justin között. Csináltunk egy közös képet, miután megismerkedtünk a Victoria’s Secret bemutatója után.

Őszintén lányok, ti nem így tettetek volna? – ezt írta ki a twitterre az egyik legismertebb magyar topmodellünk, aki többet nem akar mondani az esetről.
Ezzel azt a felelősséget is hárítja, hogy miatta szakított volna az amerikai álompár. Kísérteties az egybeesés aközött, hogy Bieber a napokban hosszú évek után kiadta az útját Selena Gomeznek és, hogy Barbival együtt szórakoztak. A világsajtó folyamatosan közli az ügy legapróbb részleteit, úgy tűnik: Barbi bekerült a legnagyobb sztárok közé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.