Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Augusztus 23. 15:45, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

15 óra alatt négyszer lopott

15 óra alatt négyszer lopott

Őrizetbe vették a bajai nyomozók a gyanúsítottat.

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat lopás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Norbert 26 éves bácsalmási lakos ellen.

A férfi 2016. augusztus 22-én 3 óra körül egy bácsalmási záratlan ingatlanba bement és a magával vitt táskákba összepakolta az ott található értékeket, többek között mobiltelefont, karórát, dohányt, fém cigarettatartót és bőrövet. A gyanúsított a használati tárgyakon kívül több tízezer forint készpénzt is el akart tulajdonítani, azonban a tulajdonos megzavarta és feltartóztatta a rendőrök kiérkezéséig.

A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A szabadlábon hagyott
Sz. Norbert még aznap reggel ellopott egy másik bácsalmási ingatlan ablakpárkányán hagyott mobiltelefont is, azonban az egyenruhások perceken belül ismét elfogták.

Közben bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 2016. augusztus 21-én este egy bácsalmási társasház udvarából két lezárt kerékpárt, illetve szintén egy helyi társasház udvarán parkoló, nyitott személygépkocsiból egy autós rádiót tulajdonított el ismeretlen tettes.

A nyomozás adati szerint az utóbbi két lopással is Sz. Norbert gyanúsítható megalapozottan. A férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.

Címkék: Baja, lopás, négyszer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.