Városlista
2024. június 1, szombat - Tünde

Hírek

2012. Március 25. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: OrientPress

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika új szerelme kedvéért felhagy erotikus munkáival, pedig még csak néhány hete ismerik egymást. Ilyen a szerelem.

A volt villalakóra néhány hete talált rá újra a szerelem, azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Olyannyira nagy a szerelem, hogy Szandi képes odadobni mindent, állítása szerint átgondolta a jövőjét, és újdonsült barátja kedvéért felhagy erotikus munkáival is. Szandika az Erotika Expón még látható lesz, de csak azért, mert a már korábban elfogadott felkérést nem akarta lemondani.

Pedig a szakmában dolgozók szerint Szandika vagyonokat kereshetne. Már tárgyalt vele Tomor András pornóproducer is, de az egykori villalakó most fontosabbnak tarja a magánéletét, párja pedig érthető módon nem örülne, ha ilyen ajánlatokra igent mondana a szőkeség, legalábbis ezt mesélte a Borsnak.

Szandikát korábban sok csalódás érte, azt hitte nem bízhat a férfiakban, de mostani kapcsolatának szerinte van jövője, ezért érdemes áldozatot hoznia."Ez szerelem volt első látásra." - mondja a VV sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.

2024. Május 28. 10:35, kedd | Bulvár

Mobilplakát-kampányt indított a CÖF-CÖKA

A békepárti kiállás fontosságára figyelmeztető, június 8-ig tartó mobilplakát-kampányt indított a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA)