Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Szeptember 05. 09:56, hétfő | Helyi
Forrás: baon.hu

Részegen hasba szúrta élettársát, vádat emeltek ellene

Részegen hasba szúrta élettársát, vádat emeltek ellene

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy 57 éves bajai férfi ellen, aki május 1-én este a bajai otthonukban veszekedés közben részegen egy

késsel hasba szúrta szintén ittas élettársát.

Az 57 éves vádlott és élettársa már 10 éve éltek együtt a férfi bajai házában. Mindketten alkoholbetegek voltak és rendszeresen fogyasztottak szeszes italt. 2016. május 1-én is sok bort ittak, amitől mindketten estére lerészegedtek.


21 óra körül ittasan veszekedni kezdtek egymással a vádlott féltékenysége és az anyagiak miatt. A veszekedés hevében a vádlott egy hajcsomót is kitépett élettársa fejéből, majd mindketten felmosó nyelekkel verték egymást.

A vádlott kezében lévő nyél azonban eltörött, ezért azt eldobta és 16,5 cm pengehosszúságú kést kapott fel. A késsel a férfi közepes erővel a bal bordaív alatt egyszer megszúrta a vele szemben álló nőt. A sértett a szúrás miatt a szobába távozott és lefeküdt az ágyra. A vádlott pedig – miután látta az asszony vérző sérülését – értesítette a mentőket. A konfliktus során a vádlott is megsérült, sérülései 8 napon belül gyógyultak.

A sértettet rövid időn belül kórházba szállították és megműtötték, a cselekményt elismerő vádlottat pedig előállították a rendőrségre. A sértett a szúrás miatt közvetlenül életveszélyes sérülést szenvedett, ami maradandó fogyatékossággal is járt, ugyanis a lépét is el kellett távolítani.

A vádlott jelenleg szabadlábon várja a tárgyalást, őt a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

forrás link:http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/reszegen-hasba-szurta-elettarsat-vadat-emeltek-ellene-682187

Címkék: hasba szúrta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.