Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Július 14. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Durván meghízott a rockfeleség

Durván meghízott a rockfeleség

Ozzy Osbourne feleségét annyira megviselte a családot sújtó adócsalási botrány, hogy bánatát elkezdte evésbe fojtani. Ennek eredményeként pedig úgy meghízott, mint eddig még soha.

Sharon Osbourne, a legendás Ozzy felesége az elmúlt néhány évben legalább annyit volt látható a képernyőkön, mint maga a rocksztár. A metálfeleség először valóságshow-t csinált családjuk életükből, majd a legnagyobb amerikai tehetségkutató műsor zsűritagjaként osztotta az észt. Az utóbbi időben azonban utolérték azok a problémák, melyek elől évek óta menekül: rábizonyítottak ugyanis egy 1,8 millió dolláros adócsalást, ami miatt aztán a családnak meg kellett válnia kastélyszerű otthonától. Ez a sok nehézség úgy megviselte Mrs. Osbourne-t, hogy bánatában egyre többet járt a konyhára, mígnem úgy meghízott, ahogy még sosem.

A sztár mindig is nehezen tartotta versenysúlyát, sőt többször büszkén vallotta be, hogy gyakran feküdt kés alá a szépség érdekében. Ám amikor a minap az énekesnő Anastasiával vacsorázott, még a lesifotósok is megdöbbentek azon, mennyi súlyfelesleget szedett fel a sztár. A rockrajongóknak így nem kell aggódni: úgy tűnik, az Osbourne-családnak még adósságaik kifizetése után is maradhatott mit aprítani a levesbe - de hogy ez ennyire hizlalni fogja a ház úrnőjét, arra senki sem számított.

Címkék: osbourne

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.