Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

-tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

A több lábon álló vállalkozás az ország egész területén végez építőipari munkákat. Többek között közintézményeket, lakóparkokat, kórházakat, sport komplexumokat építenek, újítanak fel. Több sikeres gyermekintézmény rekonstrukciója is garanciát jelent a megrendelőknek. A kőbányai Rece-Fice Óvoda és Manóvár felújításáért Építőipari Nívódíjat nyert el a Jánosik és Társai Kft.
Miskolcon a Leszih Andor úti óvoda rekonstrukcióját kezdték el. A fő cél az energia racionalizálás. Ennek megfelelően hőszigetelt, 6 légkamrás nyílászárókat építenek be. Több mint 700 négyzetméterem víz-és hőszigetelést kap a tetőszerkezet és a homlokzatot is hőszigetelik. A gépészeti korszerűsítés is nagy feladat, a napelemes rendszer kiépítésével és az 50 darab okos termosztát felszerelésével.
Pécsett a PTE óvoda és bölcsőde felújítása a feladat. Itt is, mintegy 650 négyzetméteren kap korszerű szigetelést a tető. Az árnyékolás kialakítása is a Jánosik szakemberek tennivalója. A játszótér felújítására is sor kerül, nemcsak baleset ellen védő, a legszigorúbb uniós előírásoknak is megfelelő játszóteret alakítanak ki, hanem bővítik a játszó felületet is.
A Jánosik és Társai Kft. közel 15 milliárd forintos árbevételt tervez 2019-re.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát